четвртак, 22. децембар 2011.

Da li postoje zakoni koji uvek-svuda vladaju?



Zakoni kojima se vibracije prostiru su nekada prikazani ovako a nekada onako. To je samo zbog dimenzionalne ogranicenosti. 
Kada gledas neki talas u jednoj ravni prostiranja, on izgleda kao talas, u drugoj bi mogao da se prikaze kao koncentricni krugovi, iz trece cete videti spiralu, u cetvrtoj elipse… svugde tu vazi ista zakonitost.  Kada to shvatite, dolazite mnogo blize centralnom postojanju. Centralno postojanje uvek obuhvata sve njegove faze, i zato je svaki uvid deo jednog velikog i opsteg znanja. Kada se udje u dimenzionalno prosirenje svesti, dolazi do suzavanja interesovanja, jer nije potrebno objasnjavati ono sto je ocigledno jasno, a dolazi kao produkt samg prosirenja svesti.
 Zato su svi veliki odgovori u stvari veoma jednostavni, i, uvek, kada se zaista zagledate, nose viseznacnost, veoma primenljivu na sve nivoe. Kao sto je to zakonitost: ”Kako  gore, tako dole”, ili uvek nepromenljiva Zakonitost upisanosti 6 njenih precnika u jednu kruznicu… 
Jos je mnogo takvih zakonitosti. Neke od njih zahtevaju promenu stavova, kao sto je zakonitost: “Sve sto je bilo i trebalo je da bude”. 
Puno je ljubavi utkano u te mudro srocene zakonitosti, koje proisticu direktno iz izvora.

Нема коментара:

Постави коментар